31 Ağustos 2015 Pazartesi

Gosh CC Cream Illuminating Foundation


Bugün bir ten ürünü olan ve gratis mağazalarında satılan gosh cc kremi anlatmak istedim. Benim rengim 02 ivory. 30 ml'lik bir tüpte satılıyor. Açıldıktan sonra ki ömrü ise 12 ay. 


Ürün kesinlikle ciltte ağırlık yapmıyor, oldukça ince bir yapıya sahip. Sağlıklı ve aydınlık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Cildin renk tonunu eşitliyor. Aradığınız kapatıcılık ise bu üründen uzak durun. Çünkü kapatıcılığı neredeyse yok. 


Cildim karma olduğundan dolayı almakta kararsızlık yaşamıştım, "Çok parlama yapar mı?" Diyerek. Ürün yağsız olduğundan her zaman karşılaştığım bir parlama sorunu yaşadım. Bu sorunu ise transparan bir pudrayı t bölgeme uygulayarak yok ettim. 


Değinmek istediğim bir konu da bu cc kremi sürdüğümde gözenek görünümünün azaldığını fark ettim ve gönlümü feth eden özelliği bu oldu. Bu nedenle bir makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Bir de bana hafif pembe alt tonlu gibi geldi. Ayrıca spf 10 içeriyor. 

İndirimsiz fiyatı 36 lira, indirimleri takip ederek çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Bir sonra ki inceleme yazısında görüşmek üzere.




30 Ağustos 2015 Pazar

Maybelline Color Tattoo 24 HR Cream Gel Eyeshadow | on and on bronze / pink gold


                                   


Herkese merhaba. Bugün ilk blog yazımda maybelline color tattoo krem farları incelemek istedim.

Çok severek kullanıyorum. Gerçekten çok pratikler,fırça kullanmadan parmağınız yardımıyla kolayca uygulayabiliyorsunuz. Oldukça kalıcı, sürdüğünüz anda sabitleniyor ve gün boyunca akma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Uzun süreli kalıcılığından dolayı göz makyajlarında baz olarak da kullanılabilir.

 

Benim elimde şuan iki farklı rengi var. Pink gold ve on and on bronze renkleri. Her ikisinde sedefli bir yapıya sahip. Uyguladığınızda anda "çok uğraşılmış göz makyaj" efekti veriyor olması bir diğer artısı.

                                          


Özellikle farlarla iyi anlaşamıyorsanız,  bu krem farlara bir şans vermelisiniz.

Maybelline color tatto krem farlar ile oldukça pratik ve kolay bir makyaj önerim var.

Öncelikle kendi ten renginize ve kıyafete uygun bir krem farı seçip göz kapağınıza parmağınızla uygulayın.

Daha sonra kuyruklu bir eyeliner çekin. (Eyeliner konusunda da bir yazı yazacağım, takipte kalın.)

Son olarak da rimelinizi sürün. Vee hazırsınız.






Her bayanın çantasında bir adet olması gereken bu faları watsons gratis ve benzeri kozmetik mağazalarında yaklaşık 18 lira gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

Son olarak küçük bir hatırlatma; jel ürünlerinizi ters, kapağı alta gelecek şekilde saklarsanız ömürlerini bi nebze uzatmış olursunuz.

Bir sonra ki yazımda görüşmek üzere.